Skip to content
Politică

Gyorgy Frunda clarifică situația firmei sale: Nu s-a făcut nicio ilegalitate

cotidianul.ro

Fostul senator al Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Gyorgy Frunda, a avut o primă reacție după ce DIICOT-ul a efectuat miercuri un număr uriaș de percheziții, acțiune în cadrul căreia a fost vizată și firma sa.

CITIȚI ȘI UPDATE AR FI VIZATĂ FIRMA UNUI UDMR-IST/DIICOT, ACȚIUNE DE AMPLOARE ÎN TOATE JUDEȚELE

În acest context, Frunda a declarat că nu are nicio calitate în ceea ce privește această acțiune, menționând că anchetaorii nu la-u întrebat nimic, conform Evz.ro.

De asemenea, fostul senator UDMR a susținut că perchezițiile au fost făcute le sediul firmei și la domiciliile câtorva persoane angajate la firma sa, menționând că toată acțiunea a fost civilizată.

 „Nu am nicio calitate în această acțiune, nu am fost întrebat nimic de anchetatori. S-au făcut percheziții domiciliare la 4 dintre colegii mei și la sediul firmei. Se verifică actele. Eu sunt convins că nu s-a făcut nicio ilegalitate, colegii mei au ședințe periodic și stabilesc ce fac. Nu s-au dat scutece în loc de catetere. Mai este vizată o firmă din Tîrgu Mureș, cercetările se fac in rem. Eu cred că s-a depus o reclamație din cauza concurenței. Ortoprofil este una dintre cele mai bune firme, am avut oferte din străinătate să vindem acțiuni. Aceasta este și cea mai mare pierdere a noastră, discreditarea. Pentru că, sunt convins că după cercetări lucrurile se vor lămuri. Repet, nu cred că cineva din firmă, colegii mei, au făcut ceva ilegal. Despre anchetatori nu pot să spun nimic. Nu s-au făcut abuzuri, totul a fost civilizat”, a spus Frunda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *