H.D. Hartmann îl desființează pe Nicușor Dan: Curajul sinucigașului. El te minte pe față, crezând că face bine

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Analistul H.D. Hartmann îi face profilul lui Nicușor Dan, primar general și candidat pentru un nou mandat, la emisiunea Gândul Exclusiv. Profilerul observă un „autism social” al edilului Capitalei, care „nu aude cum îl înjură bucureștenii în fiecare zi”.

Hartmann face referire la clipurile de campanie promovate de Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook, în care îndeamnă cetățenii să le trimită „prietenilor” și „prietenelor” realizările sale ca primar: 100 de tramvaie electrice și 110 km conducte de termoficare schimbate.

În autismul social al lui Nicușor Dan, nu aude cum îl înjură bucureștenii în fiecare zi. Măcar acest om, în această incapacitate socială a lui de a exista, are curajul să mintă. A luat 100 de tramvaie electrice și a redus traficul. Domnule, pe cine minți, domnule?, se întreabă retoric Hartmann.

Analistul își motivează afirmațiile spunând că e un dezastru traficul din București. „E mai rău ca pe timpul lui Firea”, completează el.

Pe cine minți, domnule, că ai făcut ceva bine? Că ai ținut sute de mii de oameni fără apă caldă ca la USR, că așa vrea Bruxelles-ul, partidul comunist de la Bruxelles, să nu ne dea apă caldă, că salvăm planeta, că așa visează Nicușor Dan.

Hartmann sesizează „curajul” lui Nicușor Dan de a se uita în ochii cetățeanului „atunci când minte”. Și asta pentru că primarul Capitalei, „chiar crede” ce spune.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL