Skip to content
Societate

H2Out – Powered by Apa Nova, un escape room interactiv în care jucătorii vor încerca să producă apă potabilă

Madalin Mihailovici, director general Apa Nova, și Mihai-Ungureanu, managing partner

Apa Nova a inaugurat escape room-ul H2Out, o cameră interactivă care are drept scop educarea publicului în ceea ce privește circuitul pe care îl parcurge apa de la râu până la robinet.

”Apa este o resursă finită care trebuie apreciată, povestea camerei și mecanismul „de ieșire” al jocului interactiv transmite jucătorilor eforturile considerabile din spatele oricărui pahar de apă potabilă. De multe ori complexitatea proceselor de producție, tratare și distribuție din spatele fiecărui pahar de apă este o necunoscută pentru consumatori, lucru pe care dorim să îl schimbăm. De aceea, Apa Nova a creat acest instrument neconvențional, o premieră în manieră de comunicare pentru o companie cu un profil și domeniu de activitate precum cel al nostru”, a declarat domnul Mădălin Mihailovici, director general Apa Nova.

H2Out – Powered by Apa Nova este o cameră interactivă care pleacă de la un scenariu apocaliptic, ce se petrece în București, anul 2143. Marele război declanșat de lipsa apei potabile s-a încheiat. În urma lui, au rămas doar ruine și furtunile violente de nisip. Pe locul fostului oraș București, supraviețuitorii au repus în funcțiune o mică stație de tratare a apei. În mijlocul unei furtuni, aceasta se defectează, punându-le în pericol supraviețuirea. Echipa de jucători vor trebui să-și pună mintea la contribuție, trecând printr-o serie de provocări derivate din procesele utilizate de Apa Nova pentru a produce apă potabilă și a remedia problema.

Escape room-ul va reprezenta un instrument educațional pentru toate tipurile de public, dar și o metodă ludică de a arăta complexitatea proceselor prin care apă potabilă ajunge la robinetele bucureștenilor.

H2Out este situat pe strada Sergent Năstase Pamfil numărul 38.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *