PSnews

Ultima Oră

Hackerul Guccifer mai scoate la iveală o serie de secrete. Ce a găsit în mailul lui George Maior?

RT.com

Marcel Leher Lazăr, hackerul român cunoscut sub numele de Guccifer, mai are încă secrete de scos la iveală despre datele găsite în emailurile unor persoane publice.

Guccifer a devenit cunoscut după ce a expus o serie de informații de natură privată extrase din conturile personale de email ale unor personalități precum George W.Bush, Collin Powell, Corina Crețu sau George Maior, dar faima aceasta i-a adus și o condamnare de 7 ani cu executare.

Acum, Guccifer recidivează și afirmă, într-un interviu acordat postului Antena3, că sunt încă detalii neștiute despre ceea ce a găsit ascuns în mailurile lui George Maior.

„Niște procurori ar trebui să ia niște măsuri. Să se facă o interpelare la FBI. Mii de persoane din România sunt verificate prin FBI cu privire la activitatea lor electronică (…) Am găsit acolo rechizitoriul dosarului Flota, alte documente legate de dosar” a explicat Guccifer, în interviul luat de Adrian Ursu.

Fostul director SRI, George Maior, în prezent ambasador al României la Washington, a negat de mai multă vreme existența unor date cu caracter secret în mailul său personal.

„Nu au existat asemenea mail-uri. Mail-urile toate au fost verificate şi au vizat corespondenţa mea academică. În ceea ce îl priveşte pe Guccifer, acestea sunt pure invenţii, pur şi simplu. Mi-a fost spart mail-ul, se ştie, un mail privat care includea corespondenţa mea veche academică, toate mail-urile au fost şi expuse de domnul Guccifer şi verificate”, a explicat acesta.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi