Skip to content
Politică Sport

Hagi, mândru de Simona Halep: Avem un sportiv care ne reprezintă la nivelul cel mai înalt în lume

Cap Limpede

Antrenorul Gheorghe Hagi consideră că Simona Halep este foarte puternică tactic, tehnic şi mental, demonstrând că este cea mai bună jucătoare, el fiind bucuros că România are un sportiv la nivelul cel mai înalt în lume.

Hagi a fost întrebat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre Simona Halep, el spunând că meciurile acesteia până în sferturi sunt antrenament cu public

Până în sferturile de finală Simona joacă antrenament cu public, nu o problemă, a ajuns la maturitate, la o experienţă, la o putere. Când ea e odihnită, e foarte puternică. Până în sferturi cu toate adversarele cu care joacă e antrenament cu public. Apoi în semifinale, în finală, lucrurile sunt mai grele”, a afirmat Hagi, potrivit News.ro.

El crede că Simona a demonstrat că e cea mai bună jucătoare, fiind puternică atât tactic, tehnic şi mental.

Este atât de puternică tactic, tehnic, mental. Fizic arată bine şi când e 100 la sută e cea mai bună, a demonstrat că e cea mai bună. Mă bucur că avem un sportiv care ne reprezintă la nivelul cel mai cel mai înalt în lume. Face reclamă României. Bravo ei, am felicitat-o”, a mai spus Hagi.

Simona Halep va debuta la US Open, ultimul Grand Slam al anului, luni, de la ora 18, urmând să joace cu Kaia Kanepi din Estonia, locul 44 WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *