Skip to content
Sport

Halep a revenit în ţară: M-am consumat foarte mult la FedCup

Simona Halepa revenit vineri noaptea în ţară după turneele de la Doha şi de la Dubai, spunând că e mulţumită de felul în care s-a prezentat. Singurul lucru care i-a dat bătăi de cap a fost o oboseală acumulată la meciurile de FedCup cu Cehia.

“Turnee bune, consider că am jucat un tenis destul de bun, nivelul a fost foarte ridicat. Fizic am fost destul de rezistentă. Per total cred că a fost o deplasare foarte bună. Am simţitt oboseală din cauza Fed Cup-ului, pentru că acolo m-am consumat foarte mult. Aşa se întâmplă de fiecare dată. Dar a meritat. Mi-a părut rău că nu m-am întors acasă nu echipa, dar a trebuit să merg la Doha”, a spus Halep la sosirea la Bucureşti.

Ea nu a dorit să dezvăluie nimic în ceea ce priveşte viitorul său antrenor şi nici nu e îngrijorată în ceea ce priveşte clasamentul WTA: “Nu am ce să vă zic pentru că nu am niciun antrenor în momentul de faţă. Nu contează în momentul acesta clasamentul, la sfârşit de an o să conteze”.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă de elveţianca Belinda Bencicîn sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Halep poate pierde locul 2 pe care îl deţine acum în clasamentul WTA dacă Petra Kvitova, calificată în finală, câştigă trofeul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *