Skip to content
Sport

Halep a revenit în ţară: M-am consumat foarte mult la FedCup

" "

Simona Halepa revenit vineri noaptea în ţară după turneele de la Doha şi de la Dubai, spunând că e mulţumită de felul în care s-a prezentat. Singurul lucru care i-a dat bătăi de cap a fost o oboseală acumulată la meciurile de FedCup cu Cehia.

“Turnee bune, consider că am jucat un tenis destul de bun, nivelul a fost foarte ridicat. Fizic am fost destul de rezistentă. Per total cred că a fost o deplasare foarte bună. Am simţitt oboseală din cauza Fed Cup-ului, pentru că acolo m-am consumat foarte mult. Aşa se întâmplă de fiecare dată. Dar a meritat. Mi-a părut rău că nu m-am întors acasă nu echipa, dar a trebuit să merg la Doha”, a spus Halep la sosirea la Bucureşti.

" "
" "

Ea nu a dorit să dezvăluie nimic în ceea ce priveşte viitorul său antrenor şi nici nu e îngrijorată în ceea ce priveşte clasamentul WTA: “Nu am ce să vă zic pentru că nu am niciun antrenor în momentul de faţă. Nu contează în momentul acesta clasamentul, la sfârşit de an o să conteze”.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă de elveţianca Belinda Bencicîn sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Halep poate pierde locul 2 pe care îl deţine acum în clasamentul WTA dacă Petra Kvitova, calificată în finală, câştigă trofeul.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *