Skip to content
Sport

Halep: Am avut un mic blocaj la spate şi m-am speriat. Sper ca mâine să nu am dureri

" "

Simona Halep a declarat că a avut probleme la spate în timpul meciului cu Ons Jabeur, din optimile de finală ale turneului de la Dubai.

„A fost un meci foarte dificil, mereu e greu contra ei pentru că nu dă ritm şi nu ştii la ce să te aştepţi. După primul set am avut un moment să mă gândesc mai mult şi să schimb ritmul ceea ce a fost foarte bine. Greu să explic cum a fost acest meci, dar mă bucur mult că am luptat până la final şi nu am cedat niciun punct. Nu mi-am dat seama că e minge de meci pentru ea, am jucat fiecare punct. La mingea aceea cu ghinion, noroc pentru ea, doua challenge-uri foarte aproape de linie şi al meu, primul serviciu, a fost un pic afară, dar acesta este tenisul şi nu mă plâng pentru că, după o perioadă destul de lungă în care nu am jucat niciun meci astăzi am fost bine. A fost un mic blocaj (n.r. – la spate) la 5-1, când am lovit un rever mai departe de corpul meu şi m-am speriat un pic, dar cu cât am dat drumul la mişcare a fost mai bine. Sper mâine să nu am dureri. În momentul acesta sunt bine. A fost o atmosferă interesantă, ca la un meci de FedCup sau de fotbal, a fost obositor, sinceră să fiu, dar este plăcut să vezi o asemenea atmosferă la un meci de tenis. Mă bucur totuşi că am câştigat eu meciul”, a spus Halep, la Digi Sport.

" "

Despre viitoarea adversară, Halep a precizat: „A fost un meci interesant la Adelaide, dar cu siguranţă nu am jucat cel mai bun tenis al meu, ea a fost în formă la meciul acela, având nişte meciuri înainte au ajutat-o. Măine va fi o nouă zi, sper să joc mai bine ca la Adelaide, sunt <all in> şi sper să câştig.”

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat în sferturile de finală ale turenului de categorie Premier de la Dubai, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 1-6, 6-2, 7-6 (7), pe sportiva tunisiană Ons Jabeur, locul 45 WTA, beneficiară a unui wild card.

Simona Halep a acuzat dureri la spate şi a solicitat asistenţă medicală înaintea setului al treilea.

Halep va evolua în faza următoare cu Arina Salablenka din Belarus, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *