Skip to content
" "
Politică Sport

Halep anunţă că îşi ia o vacanţă lungă. Când revine pe terenul de tenis

" "

Simona Halep, locul I WTA, a revenit, luni, în România, din Singapore, unde nu a putut participa la Turneul Campioanelor din cauza accidentării la spate. Sportiva a anunţat că pentru ea urmează o perioadă de odihnă şi de recuperare, pentur a reveni cât mai repede pe terenul de tenis.

„M-am întors cu drag acasă şi abia aştept să mă odihnesc, să am o vacanţă frumoasă. Cu siguranţă a fost cel mai bun an al meu. Urmează o vacanţă şi o recuperare la spate, pentru că trebuie să mă fac bine. Vacanţa este importantă şi o să iau o vacanţă mai lungă. Anul trecut, pauza de tenis a fost de cinci săptămâni, aşa că nu o să fie o mare diferenţă, dar de la an la an, încă o săptămână în plus, ceea ce e bine. Pot să spun că sunt tristă că nu am jucat la Turneul Campioanelor, dar nu o iau ca o dezamăgire, se întâmplă, toate jucătoarele au probleme, la acest nivel este normal oarecum să mai apară şi câte o accidentare. Am încă dureri, dar sunt normale, o să treacă, sper eu, şi sunt foarte pozitivă”, a spus Halep, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Simona Halep s-a arătat încântată de automobilul Porsche pe care l-a primit: “A fost o senzaţie foarte frumoasă, m-am bucurat mult că am putut să merg şi că am fost prezentă. Fiecare premiu este mai important decât celălalt şi chiar mă bucură treaba aceasta, că pot să fiu cât se poate de sus acum. Sunt acolo de câţiva ani deja şi mă bucur să pot face parte din această elită. E plăcut şi îmi dă încredere pe mai departe”, a adăugat ea.

Conform anunţului WTA Halep va fi numărul 1 mondial la finalul anului, pentru a doua oară consecutiv, indiferent de rezultatele de la Turneul Campioanelor.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *