Skip to content
Sport

Halep, după calificarea în finala de la Dubai: Zi de zi îmi ridic nivelul

Facebook.com/SimonaHalep Facebook.com/SimonaHalep

Simona Halep se simte bine la Dubai, turneu la care s-a calificat în finală, şi spune că zi de zi devine mai bună, informează news.ro.

„Mi-a plăcut mult, a fost un meci extraordinar, cred că am jucat cel mai bun meci de când am venit aici. Îmi place să joc la Dubai. Am luptat pentru fiecare minge jucată, cred că am şanse să câştig orice meci joc, muncesc din greu, zi de zi îmi ridic nivelul şi sunt fericită că pot juca finala din nou. Nu am realizat în meciul cu Ons Jabeur (n.r. – din primul tur) că am de înfruntat o minge de meci. Când scapi din astfel de meciuri capeţi mai multă încredere. O să fie dificil cu Ribakina, este o adversară pternică, am văzut-o un pic înainte de meciul meu, este o mare provocare să joc pentru un alt titlu. Voi veni aici să mă bucur şi să dau ce am mai bun ca să câştig. Sper să pot juca la fel de bine ca azi”, a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a acces în finala turneului de categorie Premier de la Dubai, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-0, pe americanca Jennifer Brady, locul 52 WTA, venită din calificări. Pentru Simona Halep aceasta este finala cu numărul 37 din carieră, a doua la Dubai.

Halep va evolua în finală, sâmbătă, de la ora 17.00, cu Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, în vârstă de 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *