Skip to content
Sport

Halep, e în turul 3 la French Open: Nu m-am simţit bine

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-3, pe poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, calificându-se în turul al treilea al French Open. Halep putea pune capăt meciului în două seturi, dar a ratat trei mingi de a încheia mai repede partida. Şi în decisiv, deţinătoarea trofeului se putea impune mai uşor, după ce a condus cu 5-1.

Simona Halep a declarat, joi, după calificarea în turul al treilea al turneului de al Roland Garros, că nu s-a simţit bine în timpul meciului cu Magda Linette.

Am fost aproape în finalul setului secund, dar a jucat foarte bine, a fost incredibilă, sunt fericită că am putut câştiga. Am încercat totul, dar nu m-am simţi bine, mi-a fost un pic rău. Am dat tot ce am avut pe teren. Mâine, voi dormi toată ziua pentru că sunt bolnavă un pic„, a declarat Halep, potrivit News.ro.

Trebuie să lucrez mai mult să fiu agresivă, azi am avut o cădere, am făcut tot ce am putut în acele momente şi abia aştept să mă recuperez şi să mă gândesc la turul al treilea. Presiunea există, dar vreau să mă bucur de moment, mă gândesc să câştig fiecare meci pe care-l joc. Sunt calmă, dar sunt un pic obosită”, a spus ea, la Eurosport.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *