Halep, imagini care deprimă: Un an de la ultimul meci jucat de Simona

Sursă foto: Twitter (X)

Situația Simonei Halep este analizată de Adevărul.ro, care comentează: „Cazul Halep demonstrează că, într-adevăr, nu știi niciodată ce-ți rezervă viața!”
Pe 29 august 2022, când a pășit pe teren pentru confruntarea cu ucraineanca Daria Snigur (ocupa locul 125 WTA la ora meciului), în turul I de la US Open, Simona Halep era o femeie măritată și o jucătoare în mare formă, aflată pe locul 7 mondial. Astăzi, la fix un an distanță, „Simo“ a trecut printr-un divorț și n-a mai luat racheta în mână, în cadrul unui turneu WTA, de la partida pierdută cu Daria Snigur la US Open 2022.

Practic, în decurs de un an, viața Simonei s-a schimbat radical. Și drama e că, foarte probabil, marea lovitură urmează să vină! Simona e acuzată de dopaj, iar clasamentul ei s-a dezintegrat.

Daria Snigur
Daria Snigur

Până se va da verdictul Sport Resolutions în cazul Halep, partida cu Simona Halep, în duelul cu Daria Snigur, pierdut de „Simo“ după o partidă de o oră și 42 de minute la New York: 2-6, 6-0, 4-6, e totuși de urmărit, așa cum spoune și Adevărul.ro.

VEZI REZUMATUL MECIULUI HALEP – SNIGUR LA US OPEN 2022, TURUL I

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: