PSnews

Lifestyle

Halep, încă un hop pentru locul 1 mondial

haisimona.ro

Jucătoarea de tenis Simona Halep, situată pe locul 2 în clasamentul WTA, va disputa marți un meci cu Johanna Konta, locul 7, în sferturile de finală de la Wimbledon.

Halep a învins-o luni pe Azarenka, jucătoarea din Belarus, în două seturi cu 7-6 și 6-2, și astfel constănțeanca s-a calificat în sferturile acestui turneu.

Dacă românca o va învinge pe englezoaica Konta, va aduna numărul de puncte ca să devină locul 1 mondial. Amintim că în urmă cu o lună, aflată în finala de la Roland Garros, era la fel, la distanță de o victorie pentru a avansa.

Meciul dintre cele două tenismene va avea loc pe arena centrală a complexului de la Wimbledon, în jurul ore 18:30, după ce partida a fost decalată.

Nu va fi uşor cu Konta, are publicul alături de ea, mă aştept la o mare luptă, fiecare va lupta pentru şansa de a ajunge în semifinale. Îmi doresc să joc bine. Nu contează că sunt aproape de locul 1, am mai fost în situaţia aceasta, trebuie să câştig acest loc, pe mine mă interesează doar să câştig următorul meci„, este citată Halep de Digi24.ro.

Cea mai mare performanță a Simonei Halep la acest turneu a fost în 2014, când a ajuns până în semifinală. Dacă trece ce acest hop cu Konta va câștiga 275.000 de lire sterline şi 430 puncte WTA, numai bune pentru a-i asigura locul 1 mondial.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi