Skip to content
Sport

Halep – Sabalenka, în sferturi la Dubai. Simona se simte pregătită

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Dubai, după ce a trecut de Jabeur cu 1-6, 6-2, 7-6 (9-7). Sportiva noastră se va duela cu Aryna Sabalenka, joi, de la ora 18:30, informează digisport.ro.

Simona Halep se simte pregătită pentru duelul cu Sabalenka și susține că nu va mai repeta greșelile din meciul de la Adelaide, când sportiva noastră a fost eliminată de jucătoarea din Belarus.

" "

A fost un meci interesant la Adelaide, dar nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Ea a avut niște meciuri în plus și asta a ajutat-o. Mâine va fi altceva, sper să joc mai bine decât la Adelaide și să câștig. Sunt all-in”, a anunțat Halep, într-un interviu exclusiv pentru corespondentul Digi Sport la Dubai.

În timpul meciului cu Jabeur, Halep a avut și ceva probleme medicale la spate și a cerut intervenția fizioterapeutului.

Cristian Tudor Popescu știe ce atuu are Aryna Sabalenka

Cristian Tudor Popescu a vorbit și el despre duelul pe care-l va avea Halep în sferturi și a avertizat-o pe Simona, înaintea confruntării cu Sabalenka.

”Sabalenka și joacă bine, nu numai că a bătut-o pe Simona la Adelaide. A început să își mai modereze jocul, nu se mai bazează pe loviturile de măciucă riscante, la linie, a început să joace și momente tactice”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *