Halep trădată? Hănescu indică ce a pățit Simona: „Au fost eliminați, pe rând, unul câte unul!“

Facebook
Facebook

Simona Halep (32 de ani) mai are de așteptat, cel puțin până la finalul lunii ianuarie, până să fie audiată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Adevărul a explicat aici de ce o asemenea decizie, care înseamnă o așteptare de minim 4 luni din momentul suspendării Simonei de către Sport Resolutions, e o lipsă de respect pentru cariera fostului lider WTA. Prin comparație, Maria Șarapova și-a rezvolat dosarul de dopaj pe repede înainte, parcurgând toate etapele în doar 7 luni!

Revenind la Halep, povestea suspendării ei pentru dopaj are, în continuare, foarte multe necunoscute. Subiectul a fost atins de Victor Hănescu (42 de ani), fost jucător de tenis de locul 26 ATP. Invitat la podcastul Business Philosohpy, moderat de jurnalistul Romeo Chiriac, „Hăne“ a făcut o analiză extinsă a cazului Halep, atingând inclusiv varianta „trădării“ despre care a vorbit și „Simo“, pe scurt, la începutul acestui scandal. Deși, ulterior, Halep s-a ferit să explice lucrurile, lumea a speculat că jucătoarea din România s-a referit la faptul că și-a pus încerderea în Academia Mouratoglou și în oamenii de acolo, iar aceștia i-au ruinat cariera.

Ce-i drept, la acest deznodământ trist a contribuit și decizia neinspirată a Simonei, de a-și îndepărta oamenii din staff – vorbim despre preparatorul Teo Cercel și managerul Virginia Ruzici. Inclusiv Hănescu e surpins cum acești oameni, care au fost alături de Halep de la bun început, au fost îndepărtați, rând pe rând, după apariția lui Patrick Mouratoglou.

Ce a spus Victor Hănescu la podcastul Business Philosophy?

*A fost destul de ciudat (n.r. – ce s-a întâmplat). Când au început colaborarea, toată lumea era entuziasmată, erau peste tot împreună (n.r. – Halep și Mouratoglou). Se discuta de acest parteneriat… Dar când Simona a fost depistată și au apărut acele probleme mi s-a părut că Mouratoglou a ieșit din acest parteneriat. N-a mai spus nimic, n-a mai făcut nimic, n-a mai făcut nicio declarație (oftează). Ca să facă abia la finalul acestui proces lung și greu și să vină și să spun că <<Da! Echipa i-a dat acel medicament>>.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: