PSnews

Lifestyle

Halep, un nou contract. Cu ce gigant auto a semnat tenismena

http://www.promotor.ro

Simona Halep a încheiat un nou parteneriat cu un gigant auto.

Tenismena a primit un bolid, Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé,  cu care o să rupă asfaltul în două.

Mercedes-Benz România încheie un parteneriat pe termen lung cu Halep pentru campania locală dedicată aniversarii a 50 de ani de AMG.

Astfel, Simona Halep devine un nou ambasador Mercedes-Benz în Romania şi se alătură celorlalte vedete: Andreea Esca, Andi Moisescu, Catalin Stefanescu, Camelia Potec, ne informeaza cei de la promotor.ro.

Suntem încântaţi să o primim pe Simona Halep în familia Mercedes-Benz România, cu atât mai mult cu cât marcăm aniversarea a jumătate de secol sub umbrela ‘driving performance’ şi a excelenţei AMG” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz Romania.

Atât Mercedes-Benz România, cât şi Simona Halep au un scop comun – The Best, iar în acest sens suntem încântaţi să anunţăm noul parteneriat.

Sunt mândră să fac echipa cu Mercedes-Benz în România, o companie cu un palmares indiscutabil atât în furnizarea, cât şi în promovarea excelenţei, a performanţei şi a inovaţiei. Sunt încrezătoare cu privire la această experienţă incredibilă şi sunt încântată să am Mercedes-Benz Romania alături în această călătorie”, a declarat Simona Halep.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi