Skip to content
Sport

Halep urmărită de ghinion la Roma

a1.ro

Simona Halep a pierdut finala jucată la Roma împotriva Elinei Svitolina (11 WTA), în trei seturi, 6-4/5-7/1-6, în ciuda unui prim set pe care l-a controlat în totalitate.

Momentul-cheie al meciului a avut loc la scorul de 5-3 pentru Simona, în primul act, când românca a alunecat pe zgură și a suferit o entorsă la glezna dreaptă.

„Cred că o săptămână pentru a-mi reveni e suficientă. Trebuie să fac însă un RMN, ca să vedem despre ce e vorba. Voi merge acasă pentru asta, luni voi ști. Nu simt că e ceva foarte grav, deși durerea încă nu a dispărut, luni sigur nu voi pune mâna pe rachetă, marți – să vedem, depinde de picior, mă voi revigora din toate punctele de vedere și apoi o voi lua de la capăt”, a declarat Simona Halep, informează GSP.

În primul set, Halep a condus cu 6-4, însă problemele s-au șinut lanț de jucătoare.

După ce a apelat la fizioterapeut pentru un masaj la gleznă la finalul primului set, pe finalul setului secund, Simona a cerut un nou time-out medical, în care i-a fost bandajată glezna.

După ce Svitolina a trimis meciul în decisiv, Simona nu s-a mai regăsit și a comis foarte multe erori neforțate în ultimul act, permițându-i ucrainencei să câștige setul cu 6-1.

Accidentarea Simonei Halep a căzut ca o seceră, deoarece sportiva mai avea la dispoziție doar o săptămână pentru a se recupera  recupera înainte de Roland Garros.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *