Skip to content
Societate Sport

Halucinant! Ministrul Sportului nu știe cine este căpitanul României U21

ziaruldevalcea.ro
" "

Nici măcar în ziua marii semifinale a tricolorilor mici cu Germania, care s-a disputat ieri, Ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, se pare că nu știa cine este căpitanul României U21, însă a auzit de Ianis Hagi, scrie b1.ro.

Mai precis, întrebat dacă știe cine este căpitanul echipei, ministrul a răspuns: ”Am spus-o și am întrebat în momentul în care am fost întrebat ce jucător prefer, răspunsul meu a fost unul singur: Ianis Hagi. Nimeni altcineva nu mă interesează și rămân cu aceeași părere. Ianis Hagi este jucătorul meu numărul 1 preferat”.

Reamintim că, Bogdan Matei are antecedente în ceea ce privește mari sportivi români.

Mai precis, acesta a avut un schimb mai dur de cuvinte și cu fosta mare gimnastă Corina Ungureanu, , cu ocazia unui concurs naţional desfăşurat la Arad. Totul a plecat după ce multipla campioană mondială l-a contrazis pe ministrul care se lăuda că a fost prezent la finale deşi a ajuns doar la finalul competiţiei.

Supărat pe acest lucru, Bogdan Matei i-a solicitat actualei antrenoare de Ploieşti o discuţie în aeroport, iar aici schimbul de replici a degenerat.

Totodată, doi dintre cei mai vechi jurnalişti ai Televiziunii Române au criticat faptul că la Jocurile Olimpice Europene de la Minsk se află doar şefa TVR Doina Gradea, alături de delegaţia oficialilor din Ministerul Tineretului şi Sportului , nu şi reporteri ai postului public de televiziune, iar evenimentul e comentat din studiourile de la Bucureşti.

Mai mult, Adelin Petrișor a scris, pe pagina sa de Facebook, în același context, că ”reporterii comenteaza de acasă. Ce dreaq să caute ei pe teren, mai ales când terenul e peste hotare? Acolo merg șefii ăia mari după cum vedem în pozele de la minister. Lipsește martie din post? Nu prea. A fost și la Eurovision”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *