HALUCINANT! Contracandidații edilului Clotilde Armand, monitorizaţi video de poliţia locală

Sursa foto: X

O discuție dintre doi angajați ai Primăriei Sectorului 1, intrată în posesia Gândul, scoate la iveală o situație halucinantă. Potrivit acestui dialog, Poliția Locală Sector 1 ar monitoriza, prin sistem video, contracandidații primarului Clotilde Armand. Culmea este că, în 2020, Clotilde Armand acuza fosta administrație că a urmărit-o cu Poliția Locală la protestele din 2017, din Piața Victoriei.

Gândul a intrat în posesia unei discuții dintre doi angajați ai Primăriei Sectorului 1. Aflăm din acest dialog halucinant că Poliția Locală a Sectorului 1 ar monitoriza prin sistemul video activitatea liberalului George Tuță, care și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 1.

„Cică poliția locală monitorizează toate mișcările prin sistemul video. Să vadă ce face și unde se duce Tuță cu gașca”, se arată în discuția celor doi angajați.

Practic, Poliția Locală este acuzată în această discuție că în loc să vegheze la siguranța cetățenilor ar urmări prin sistemul de monitorizare video mișcările principalului contracandidat al edilului.

Toate acestea au loc în plin scandal al uniformelor pentru polițiștii locali.

DNA a dat publicităţii încă din decembrie 2023 un comunicat de presă prin care anunţa că Gabriel Ovidiu Iordan, coordonator al Compartimentului Administrativ din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, a semnat un acord de vinovăţie prin care recunoştea că se face vinovat de săvârşirea infracţiunilor de participaţie improprie la abuz în serviciu; fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată; fals intelectual (două fapte), uz de fals (două fapte).

Gabriel Ovidiu Iordan a fost condamnat zilele trecute la 2 ani și 8 luni (cu suspendare) pentru aceste fapte.

Clotilde Armand bate la ușile bătrânilor cu Poliția Locală după ea

Primărița Sectorului 1 folosește Poliția Locală și pentru a merge prin blocuri, unde își face campanie.

Aceasta a fost surprinsă recent într-o scară de bloc din zona Gării de Nord, în timp ce își făcea campanie, promovând serviciile medicale ale Centrului Caraiman. Edilul bate din ușă în ușă, mai ales la adresele unde locuiesc persoanele în etate, pentru a le povesti acestora de serviciile respective.

Doar că edilul merge în această campanie cu un polițist local, care de multe ori sună personal la uși și înlesnește accesul în aceste scări, care sunt proprietate privată!

„Nu are voie să intre pe aceste proprietăți. Credeam că dânsa este mai educată, fiind din Franța”, spune Radu Opaina, reprezentant al Asociațiilor de Proprietari din România.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: