Skip to content
Societate

Halucinant! Prefectura Capitalei face reclamă la produse naturiste pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale

prefecturabucuresti.ro

În plin scandal privind lentoarea cu care prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a reacţionat la criza sanitară din Bucureşti, instituţia este în centrul unui nou scandal.

Pe portalul Instituţiei Prefectului Bucureşti, la secţiunea „Structura Organizatorică a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă” apare un link la capitolul „situaţii de urgenţă” care trimite utilizatorul către site-ul prefecturabucuresti.ro care are produse naturiste pentru sănătate, frumuseţe, inclusiv unele destinate îmbunătăţirii vieţii sexuale.

Site-ul se numeşte „prefectură de sănătate şi frumuseţe” şi are produse pentru frumuseţe, diabet, varice, hemoroizi, ciuperci cutanate, articulaţii, alcoolism şi fumat, precum şi produse pentru slăbit, împotriva pierderii părului şi îmbunătăţirea vieţii sexuale.

Link-ul care face trimiterea către produsele naturiste poate fi accesat din secţiunea „Structura Organizatorică a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă”, la jumătatea paginii unde este scris „Instituţiile următoare au personal nominalizat în Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă”, după cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

 

prefecturabucuresti.ro

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *