Skip to content
Sport

Handbal: Dinamo a amânat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul cu PSG

Facebook/Dinamo Bucuresti Handbal Club

Dinamo se pregătea pentru cea mai mare sărbătoare, duelul de pe 22 martie cu cea mai bogată echipă a handbalului masculin – PSG, însă turnura pe care o ia în România epidemia de Coronavirus ameninţă să le dea total planurile peste cap  „dulăilor“.

Ca urmare a deciziei Guvernului de a interzice până pe 31 martie orice eveniment public cu o participare mai mare de 1.000 de spectatori, clubul din Ştefan cel Mare a amânat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul din optimile Ligii Campionilor cu PSG, club la care evoluează cei mai buni trei handbalişti ai momentului – Nikola Karabatici, Mikkel Hansen şi Sander Sagosen.

”Astăzi, la sediul MAI, secretarul de stat dr Raed Arafat a anunţat măsuri extraordinare pentru gestionarea situaţiei cauzate de Coronavirus (COVID-19). Astfel, au fost interzise evenimentele la care participă mai mult de 1000 de persoane. Evenimentele cu mai puţin de 1000 de participanţi vor fi decise la nivel local, de la caz la caz. În lumina acestor declaraţii, CS Dinamo amână punerea în vânzare a biletelor pentru meciul Dinamo – PSG, din optimile de finală ale EHF Champions League, meci programat pe 22 martie, în Sala Dinamo”, a transmis clubul dinamovist, printr-o postare pe contul oficial de Facebook.

Clubul Dinamo a luat decizia de a juca în sala proprie marele meci cu PSG, chiar dacă interesul fanilor este unul imens. Oficialii clubului anunţaseră punerea în vânzare a până în 2.600 de bilete cu preţuri cuprinse între 30 de lei şi 80 de lei, în două tranşe – având prioritate în primă fază cei 142 de spectatori care şi-au achiziţionat abonamente pentru cele cinci meciuri din grupele Ligii Campionilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *