Skip to content
Sport

Handbal feminin: Victorie pentru SCM Râmnicu Vâlcea, în preliminariile EHF European League

Facebook

SCM Râmnicu Vâlcea a învins echipa spaniolă Super Amara Bera Bera, cu scorul de 34-28 (13-16), sâmbătă, pe teren propriu, în prima manşă a turului al treilea preliminar al competiţiei feminine de handbal EHF European League.

SCM a făcut o repriză secundă de excepţie, revenind de la un pasiv de trei goluri la pauză. Începutul de meci a fost catastrofal, formaţia iberică având 7-1 în min. 9. Echipa vâlceană a reuşit să întoarcă scorul în repriza a doua şi a câştigat la o diferenţă confortabilă, cu la şase goluri.

Pentru echipa antrenată de Bent Dahl au marcat Asma Elghaoui 8 goluri, Irina Glibko 10, Kristina Liscevic 6, Olga Gorşenina 4, Cristina Florica 3, Mireya Gonzalez Alvarez 1, Evghenia Levcenko 1, Bobana Klikovac 1.

Golurile echipei iberice au fost reuşite de Mariane Cristina Oliveira Fernandes 7, Maitane Echeverria Martinez, 4, Sara Gil de la Vega 3, Elisabet Cesareo Romero 2, Emma Boada Coronado 2, Malena Calvo 1m, Esther Arrojeria Arantzazistroke 1, Laura Hernandez Selva 4.

Au arbitrat ucrainenii Anatoli Novikov şi Valeri Rojkov, iar delegat a fost ungurul Gergely Vattay.

Manşa secundă se va juca pe 20 noiembrie, la San Sebastian, câştigătoarea ”dublei” urmând să evolueze în grupele competiţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *