Skip to content
Sport

Handbal: Gyor – SCM RM. Vâlcea 35-29

" "

SCM Rm. Vâlcea a pierdut cu Gyor, scor 29-35, în ultima partidă a grupei principale din Liga Campionilor la handbal feminin.

Vâlcencele au cedat în fața liderului Grupei Principale 2, mâine își află adversara din „sferturi”, iar gândurile imediate sunt legate de derby-ul intern cu CSM.

" "
" "

Orice întâlnire cu Gyorul stârnește ambiții, chiar dacă nu e vorba decât de o înfruntare fără consecințe asupra clasamentului grupei sau a calificării în sferturile de finală – acestea erau stabilite deja.

SCM a mers în Ungaria fără Mireya Gonzalez și Alicia Fraga, antrenorul Florentin Pera decizând să le menajeze în vederea derbyului cu CSM, de miercurea viitoare. Un duel care ocupă mai degrabă gândurile vâlcencelor, alături de preocuparea legată de adversara din „sferturi”, pe care o vor afla mâine.

Până acolo însă, au început convingător confruntarea cu Gyor și au condus până în minutul 10, chiar și cu două goluri, 5-4 (min. 9). Gazdele au reacționat destul de prompt, Oftedal s-a activat, a marcat de trei ori în interval de 4 minute și avantajul a trecut de partea cealaltă, 7-5. De acolo, echipa maghiară s-a aflat tot timpul la conducere, fără să se simtă cu adevărat amenințată. Asta deși oltencele au avut mici serii bune, în care s-au apropiat până la 3 goluri în prima repriză și la fel în cea de-a doua, 24-27 (min. 51).

Liscevici a fost combativă pe toată durata meciului, reușind 5 goluri și venind mereu în momentele de cădere cu câte o inițiativă personală incisivă, Badea a arătat că are un viitor frumos, plasându-se și ea sus pe lista marcatoarelor, iar Norgaard, intrată mai spre final într-un ritm bun, a împărtășit din valoroasa ei experiență.

În repriza secundă, intrarea în poartă a Iuliei Dumanska a adus și mai multe intervenții inspirate. Nu a fost însă, per total, vreun moment în care SCM să amenințe cu adevărat pe tabelă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *