Skip to content
Politică

Haos în Parlament! Diana Șoșoacă, acuzată că a lovit un parlamentar USRPLUS, când a pus un sac de morgă în fața lui Florin Cîțu

Chestorul Senatului, Sergiu Vlad, de la (USR PLUS), o acuză pe Diana Șoșoacă, senator independent, că l-a agresat fizic marți, în timpul dezbaterilor moțiunii de cenzură inițiată de PSD. Diana Șoșoacă a mers cu un sac cu care se transportă morții și i l-a pus lui Florin Cîțu în față.

Am luat sacul din fața domnului prim-ministru și l-am scos din sala de plen. A venit duuă mine și mi-a zis să-i dau sacul, iar eu i-am spus să și-l ia. M-a prins de față și mi-a zis: ”în ce calitate mi-ai luat tu sacul?”. Eu sunt senator și sunt chestor al Senatului. I-am spus că la cât de agresivă este, nu mă mir că este la al treilea divorț. Este destul de violentă, verbal și fizic”, spune chestorul Senatului, Sergiu Vlad (USR PLUS).

El povestește că, într-o ședință a Senatului, Diana Șoșoacă l-a mai agresat, însă atunci doar verbal. „De data a fost agresivă și fizic. Mă gândesc la plângere chiar și penală. Nu ai imunitate împotriva agresiunilor fizice. Nu poți să fii agresiv fizic doar pentru că ești femeie”, conchide Vlad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *