Skip to content
Politică

Haos în Parlament. PSD cere materialul filmat în cazul votului pentru Cătălin Teodorescu

Liderul deputaților PSD, Marian Neacșu, a cerut președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, să solicite aparatului tehnic să pună la dispoziție materialul filmat în timpul votului pe cererea de încuviințare a arestării preventive a deputatului PDL Cătălin Teodorescu.

Acesta a acuzat parlamentarii opoziției că nu au votat „pentru”.

„Am făcut recomandarea pe care noi ne-am asumat-o de aseară de la ședința de grup de a vota pentru încuviințarea arestării în cazul celor doi colegi.

Mai mult decât atât, am și verificat de aici din spate ca cea mai mare parte a colegilor noștri să nu fie prezenți doar formal, ci să meargă să și exercite votul, lucru care în opinia mea nu s-a întâmplat în ceea ce îi privește pe colegii noștri din Opoziție. Din aceste considerente, domnule președinte, am să vă rog să dați dispoziții aparatului tehnic al Camerei ca să ne pună la dispoziție materialul filmat cu ocazia votului ca să putem demonstra ceea ce eu am precizat până la momentul acesta numai prin propria mea impresie”, a spus Neacșu în plenul Camerei Deputaților.

„Acum s-a văzut încă o dată aceeași față hâdă a demagogiei și minciunii. Au venit colegii de la noul PNL și au practicat aceleași metode pe care le cunoaștem de când lumea și pe care ei le cunosc mult mai bine decât noi”, a mai adăugat Marian Neacșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *