Skip to content
Politică

Haos pe aeroportul Otopeni. Peste 100 de pasageri sunt blocați

Bucuresti - Tourneo.ro

Haos pe aeroportul Henri Coandă din București, după ce o cursa Ryanair Bucuresti-Londra a fost anulata, luni dimineata, afectand aproximativ 100 de calatori.

Potrivit Hotnews.ro, compania le-ar fi spus pasagerilor ca exista o defectiune tehnica si ca trebuie sa astepte pana la ora 14.00.

„Cursa Ryanair anulata cu 15 mine inaintea decolarii! Avionul „s-a stricat”. Nici un reprezentant Ryanair, nu a binevoit sa vina sa dea o explicatie.
Alternativa? ???? Ora 14:00, vine un avion de la Londra. Am de gand sa cer despagubiri. Problema este ca nici ora 14 nu este sigura”, scrie Luminita Daniela Gogoncea pe Facebook.

Totodata, potrivit lui Andrei Copaci, un pasager care a intervenit telefonic, luni dimineata, la Digi 24, aproximativ 100 de persoane sunt blocate pe aeroport, printre care si o femeie insarcinata, din cauza anularii zborului de la 6.45.

Totodata, acesta a spus ca pasagerii au fost informati ca zborul a fost anulat din cauza unei defectiuni tehnice, dar cel mai probabil, a opinat Andrei Copaci, anularea zborului a fost facuta in urma anuntului companiei aeriene Ryanair ca va anula 40-50 de zboruri, pana la sfarsitul lunii octombrie, pe zi pentru a-si imbunatati punctualitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *