Skip to content
Politică

Haosul i-a cuprins și pe conservatori. Acuzații dure în interiorul partidului

Luni, în cadrul unui post de televiziune a fost redată scrisoarea unui membru PC care îi aduce acuze grave șefului conservatorilor, Daniel Constantin.

Se pare că Iacob Gheorghe, prin intermediul unei scrisori  l-a acuzat pe Daniel Constantin că „a folosit partidul pe post de trambulină pentru a ocupa funcții politice, urmărindu-și propriile interese, uitând de obiectivele partidului și de cei care l-au sprijinit”. Ba mai mult, în scrisoare i se reproșa lui Daniel Constantin că ”a băgat în închisoare 12 oameni nevinovați.”

„Ați băgat la închisoare 12 oameni nevinovați ascunzând adevărul confirmat de rapoartele publice ale Curții de Conturi din 2003 și 2004 care demonstrează că în dosarul ICA nu există niciun prejudiciu pentru Ministerul Agriculturii”, potrivit scrisorii regăsite pe antena3.ro și care îi poartă semnătura lui Iacob Gheorghe, membru PC din 2011.

În acest context, prin intermediul unui comunicat de presă, Iacob Gheorghe, primarul comunei Rachiti, declară ferm că nu are nicio legătură cu scrisoare care i-a fost atribuită și care i-ar purta semnătura.  Acesta afirmă că adresa de e-mail care i-a fost atribuită  de pe care ar fi fost trimisa asa-zisa scrisoare, „este o adresa falsa”, care nu ii apartine.

„Vreau sa declar foarte ferm ca NU am nicio legatura cu scrisoarea care mi-a fost atribuita si care mi-ar purta semnatura. Sunt profund indignat ca numele meu a fost folosit in aceasta manipulare, pentru ca numai asa pot califica acest demers.

Pe de alta parte, tin sa precizez ca adresa de e-mail care mi-a fost atribuita si de pe care ar fi fost trimisa asa-zisa scrisoare, este o adresa falsa, care NU imi apartine. De altfel, ca argument, atasez copia cartii mele de vizita care contine si adresa de e-mail si care nu are nicio legatura cu cea de pe care a fost trimis acel document.”, precizează Iacob Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *