Skip to content
Politică

HAOSUL din PNL continuă. Încă un transfer pentru PLR

Exodul de parlamentarii PNL continuă. Un nou deputat al liberalilor a decis să treacă de partea Partidului Liberal Reformator, condus de Tăriceanu.

Deputatul de Caraş-Severin, Dan Laurenţiu Tocuţ, a explicat că demisia sa din grupul Partidului Naţional Liberal şi înscrierea din această lună în grupul liberal-conservator din Parlamentul României sunt motivate strict politic, după nemulţumirea faţă de unele decizii luate de conducerea liberalilor pe parcursul anului 2014.

”Ultimele declaraţii ale actualului preşedinte PNL, Klaus Iohannis, prin care suspendarea preşedintelui Traian Băsescu şi referendumul din iulie 2012 au fost inutile, prost inspirate şi la limita Constituţiei, mă fac să consider că, în actuala formulă de partid, drumurile noastre trebuie să se despartă, domnia sa având opţiuni politice diferite faţă de PNL-ul din anul 2012 şi liberalii care m-au votat atunci deputat. Voi milita în Camera Deputaţilor pentru un liberalism autentic, aşa cum am fost mandatat şi voi reprezenta cu cinste toţi alegătorii mei, cât şi pe ceilalţi români care au participat la referendum”, afirmă fostul pnl-ist.

De asemenea, parlamentarul de Caraş-Severin respinge categoric declaraţiile unor actuali lideri PNL, care susţin că sunt parlamentari care demisionează din partid pentru ca au dezamăgiri personale legate de nealegerea în anumite funcţii. 

‘”vând în vedere că eu niciodată nu am candidat şi nici nu am intenţionat să candidez la vreun Congres, iar în noua formaţiune politică la care am aderat nu am negociat nicio funcţie politică, le comunic sincer şi prieteneşte că atunci când sunt dezamăgiţi proprii alegători, în politica românească ar trebui să mai existe principii şi demisii, nu doar interese şi funcţii”, explică Dan Laurenţiu Tocuţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *