HAOSUL în PNL continuă. Președintele liberalilor, contestat la Tribunal. Când află sentința

Partidul Național Liberal și Klaus Iohannis, actualul președinte al PNL, au fost chemați în judecată în luna iunie de unul dintre membrii PNL. (vezi dosar aici)

Dănuț Bădău, primarul PNL din Pucioasa, a contestat la tribunal alegerea lui Klaus Iohannis în fruntea liberalilor, astăzi a fost primul termen din acest dosar. Acesta a contestat numirea ca președinte al lui Klaus Iohannis în fruntea PNL, precizând că a fost grav încălcat statutul de funcționare al partidului.

”Nu avea voie să fie numit președinte interimar al PNL, având în vedere că nu întrunea condițiile statutare. Iohannis nu a fost numit statutar”, a precizat primarul PNL.

”Astăzi a fost primul termen. Din informația pe care o am de la avocatul meu, instanța se va pronunța săptămâna viitoare. Nu știu ce se va întâmpla cu domnul Iohannis, dar știu că acesta ocupă în acest moment nelegal poziția de președinte al PNL”, a mai declarat Dănuț Bădău la Rtv.

Contactați de PSnews, purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu și secretarul general al PNL, Marian Petrache, au refuzat să răspundă la telefon și să ne ofere un punct de vedere în această situație în care este implicat președintele PNL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: