Skip to content
Politică

HAOSUL în PNL continuă. Președintele liberalilor, contestat la Tribunal. Când află sentința

Partidul Național Liberal și Klaus Iohannis, actualul președinte al PNL, au fost chemați în judecată în luna iunie de unul dintre membrii PNL. (vezi dosar aici)

Dănuț Bădău, primarul PNL din Pucioasa, a contestat la tribunal alegerea lui Klaus Iohannis în fruntea liberalilor, astăzi a fost primul termen din acest dosar. Acesta a contestat numirea ca președinte al lui Klaus Iohannis în fruntea PNL, precizând că a fost grav încălcat statutul de funcționare al partidului.

”Nu avea voie să fie numit președinte interimar al PNL, având în vedere că nu întrunea condițiile statutare. Iohannis nu a fost numit statutar”, a precizat primarul PNL.

”Astăzi a fost primul termen. Din informația pe care o am de la avocatul meu, instanța se va pronunța săptămâna viitoare. Nu știu ce se va întâmpla cu domnul Iohannis, dar știu că acesta ocupă în acest moment nelegal poziția de președinte al PNL”, a mai declarat Dănuț Bădău la Rtv.

Contactați de PSnews, purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu și secretarul general al PNL, Marian Petrache, au refuzat să răspundă la telefon și să ne ofere un punct de vedere în această situație în care este implicat președintele PNL.

3 comentarii la “HAOSUL în PNL continuă. Președintele liberalilor, contestat la Tribunal. Când află sentința

  1. Corect ! Dar nu numai atat. Instanta ar trebui sa verifice documentele primare prin care s-au desfasurat delegatiile permanenete judetene in care au fost nominalizati delegatii la congres. Vor avea surpriza sa constate ca ori nu au fost tinute, ori au fost convocati doar o parte din membrii de drept prevazuti de statut. Adica aceia care erau mai servili conducerilor judetene. Asa vor vedea ca cei ce au ridicat mana la congres au fost in marea lor majoritate desemnati nestatutar, deci votul lor nu este reprezentativ.

  2. Foarte bine ,se pare ca nu e neamt ,nu respecta statul partidului ca si ceielalti PNL niste prosti cum poti trece peste statutul partidului doar ca asa a dorit Crin Antonescu ,asa da politiceni nu se respecta pe ei ,nu stiu cum ne-a respecta pe noi ,PNL ati avut o sansa foarte mare sa deveniti cel mai mare partid din Romania si ati ajuns de cacat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *