Harghita: Intervenţie de peste şapte ore a pompierilor pentru stingerea unui incendiu

Pompierii din Harghita au intervenit în noaptea de marţi spre miercuri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins şapte garaje şi un transformator, în localitatea Siculeni. Acţiunea de lichidare a incendiului, care continuă miercuri dimineaţă, durează de peste şapte ore.

Incendiul a fost anunţat la scurt timp după miezul nopţii, persoana care a cerut sprijinul pompierilor anunţând că este vorba despre un incendiu  izbucnit la o anexă, cu pericol de propagare la o staţie transformator electric,  în localitatea Siculeni.
La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta la şapte garaje şi la transformatorul electric de pe stâlpul stradal, informează ISU Harghita.
La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, pompierilor profesionişti alăturându-li-se şi cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Siculeni.
Miercuri dimineaţă, echipajele continuă să acţioneze pentru lichidarea în totalitate a incendiului şi pentru înlăturarea efectelor negative.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: