Skip to content
Harghita Știri locale

Harghita: Oamenii afectaţi de incendiul din cartierul Şumuleu, Miercurea Ciuc, cazaţi în două săli de sport

Inquam Photos / Octav Ganea

Oamenii afectaţi de incendiul puternic care a cuprins locuinţele comunităţii de romi din cartierul Şumuleu al municipiului Miercurea Ciuc vor fi cazaţi în două săli de sport, a declarat pentru Agerpres primarul oraşului, Korodi Attila.

„Organizăm să fie autobuze, probabil să eliberăm două săli de sport, sunt foarte mulţi oameni, nu vorbim de zeci de oameni, vorbim de mai mulţi.

Vom vedea la sfârşit câţi sunt. (…) Până la ora actuală, asigurăm prin pompieri localizarea focului, vin echipe de jandarmi să asigure ordinea de aici şi după aceea începem, încet-încet, să ducem oamenii. Acum pregătim cele două săli de sport„, a declarat Korodi Attila.

Un incendiu puternic se manifestă joi seară la locuinţele comunităţii de romi din cartierul Şumuleu al municipiului Miercurea Ciuc, la faţa locului intervenind trei echipaje de pompieri, cu trei autospeciale, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

„Incendiu violent la locuinţele din comunitatea de romi, din Şumuleu 33, Miercurea Ciuc. S-au deplasat pentru intervenţie 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 3 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD„, se arată în informarea ISU Harghita.

Incendiul se manifestă cu flacără mare şi cu degajare de fum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *