Skip to content
Harghita Știri locale

Harghita: Sebastian Buzilă, președintele PNL, a fost testat pozitiv cu Covid-19

Facebook/Sebastian Buzila

Președintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, a anunțat joi pe contul său de socializare că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Politicianul a declarat că are simptome ușoare și că va lucra în continuare de acasă, potrivit cancan.ro.

„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Voi petrece următoarele 14 zile în izolare, însă rămân aici, alături de voi. O să muncesc de acasă. Până în momentul de față am fost norocos și am avut doar simptome ușoare, sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă”, a scris președintele PNL Harghita pe pagina sa de Facebook.

Sebastian Buzilă îi îndeamnă pe toți românii să se protejeze cu strictețe în această perioadă.

„Acum o spun ca persoană afectată: respectați regulile cu strictețe! Virusul nu ține cont de cine suntem sau ce credem”, a adăugat președintele PNL Harghita.

Și președintele PNL Neamț suferă de COVID-19

Și președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a anunțat joi seară că a fost confirmat cu COVID-19.

„Virusul nu ține cont de cine suntem sau ce credem. Are nevoie doar de o clipă în condiții de vulnerabilitate pentru a se transmite. Voi petrece toată această perioadă în izolare însă rămân aici, alături de voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a scris, la rândul său, Mugur Cozmanciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *