Skip to content
Harghita Știri locale

Harghita: Trei cazuri de infectare cu noul coronavirus la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean

Inquam Photos / Octav Ganea

Trei cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate la Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita, aceste persoane fiind internate în spital.

IJJ Harghita a transmis luni, printr-un comunicat de presă, că două persoane au fost confirmate după ce au intrat în contact cu primul caz, acestea fiind asimptomatice.

“La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita au fost înregistrate trei cazuri de infectare cu COVID-19. Unul dintre colegi a prezentat simptome specifice COVID-19, rezultatul testului fiind pozitiv, iar în prezent se află internat în spital. Ca urmare a anchetei epidemiologice au fost identificaţi doi contacţi direcţi, iar în urma testării acestora, rezultatele au fost de asemenea pozitive. Cei doi au fost la rândul lor internaţi în spital, fiind asimptomatici”, a transmis IJJ Harghita.

Sursa citată a precizat că au fost luate măsuri de igienizare şi dezinfectare periodică a spaţiilor de lucru, precum şi a autospecialelor din dotare, acestea adăugându-se la celelalte măsuri luate, precum echiparea jandarmilor cu mască de protecţie şi mănuşi, utilizarea de substanţe dezinfectante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *