Skip to content
Harghita Știri locale

Harghita: Un polițist de 48 de ani din Miercurea Ciuc a murit după ce a fost confirmat cu COVID-19

Inquam Photos/Octav Ganea

Un subinspector de la Poliţia Miercurea Ciuc, diagnosticat cu COVID-19, a murit la Spitalul Militar din Braşov. El avea 48 de ani, potrivit Hotnews.

Poliția Harghita a precizat, pe pagina de Facebook, că subinspectorul Ştefan Sbîrcea avea 48 ani şi era bolnav de la jumătatea lunii noiembrie.

„Poliţiştii harghiteni deplâng pierderea unui camarad de nădejde. Subinspectorul de poliţie Ştefan Sbîrcea, tatăl a doi copii, s-a stins la Spitalul Militar Braşov, după o luptă acerbă pentru viaţă, pornită la jumătatea lunii noiembrie. Ofiţerul făcea parte din colectivul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea Ciuc, acolo unde era aşteptat să revină biruitor după această grea şi cumplită încercare, colegii ştiindu-l dârz, puternic şi dornic de viaţă. Din păcate, la doar 48 de ani, poliţistul a făcut un ultim pas din lume, din viaţă, spre cele veşnice. Îi suntem alături familiei îndurerate, iar lui Ştefan îi dorim, din suflet, iertare şi neuitare!”, este mesajul transmis pe Facebook de către IPJ Harghita.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a confirmat, pentru Agerpres, că polițistul fusese depistat cu noul coronavirus, fiind primul deces al unui angajat al instituţiei cauzat de COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *