Skip to content
Magazin

Harry şi Meghan, la „Oprah” – Ducesa a dezvăluit că a avut gânduri sinucigaşe, simţindu-se izolată la Londra. Al doilea copil al cuplului, o fetiţă

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, difuzat duminică seară, despre familia regală şi au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Ea a spus că a avut gânduri sinucigaşe, iar Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui. Cei doi au spus că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

Ducele şi ducesa de Sussex au discutat timp de 2 ore cu Oprah Winfrey, iar interviul a fost difuzat de CBS în prime-time.

Oprah Winfrey şi Meghan Markle au vorbit despre cum familia regală a decis ca Archie să nu fie prinţ. Meghan a spus că au existat discuţii în familie – expuse ei de Harry – „despre cât de închisă la culoare ar putea fi pielea lui când se va naşte”.

Ea a refuzat să dezvăluie cine a spus asta, adăugând că acest lucru i-ar afecta foarte mult. Prinţul Harry a adăugat că nu va împărtăşi vreodată acea conversaţie. „La acel moment, a fost ciudat, am fost puţin şocat”.

Harry a mai afirmat că s-a simţit jignit că nimeni din familia lui nu a condamnat relatările rasiste despre ei din presă.

„Nu voiam să mai trăiesc”, a dezvăluit ducesa lui Oprah. Ea a spus că s-a simţit singură după ce au fost impuse limite legat de ce poate face şi că nu a ieşit luni întregi. Harry a declarat că nu a ştiut ce să facă şi că nici lui nu i-a fost uşor. „Nu aveam la cine să apelez”, a completat prinţul.

Prinţul Harry a spus că a avut o relaţie „chiar bună” cu bunica lui, regina Elizabeth II, însă de suferit a avut relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles.

„Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea… iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, dar a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca acea relaţie”.

Despre prinţul William, fratele său, a spus că se aflau „pe drumuri diferite”.

Prinţul a mai spus că familia lui i-a sistat „efectiv” sprijinul financiar şi din acest motiv cuplul a încheiat contracte cu Netflix şi Spotify, pentru a-şi putea permite securitatea. El a adăugat că are banii pe care mama lui, prinţesa Diana, i-a lăsat.

Meghan a mai spus că nu a făcut în prealabil nicio documentare legat de familia regală şi că nu l-a căutat vreodată pe Harry online. În plus, ea nu a realizat că şi familia dovedea aceeaşi curtoazie faţă de regină – credea că este doar parte din „fanfară”.

Ea a fost întrebată şi despre relaţia cu ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William. Presa a scris că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă într-o dispută despre vestimentaţia copiilor paji de la nunta ei cu Harry. Meghan a spus că „inversul” este adevărat şi că ducesa de Cambridge a cumpărat flori în ideea de a-şi cere iertare.

Cuplul a mai dezvăluit că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă, informează news.ro.

Oprah a întrebat-o pe Meghan dacă, după toate astea, are finalul fericit cu prinţul Harry. „Mai minunat decât orice basm pe care le-aţi citit”.

Meghan a dezvăluit că ea şi prinţul Harry s-au căsătorit într-o simplă ceremonie cu trei zile înainte de evenimentul care a fost transmis de televiziunile din întreaga lume.

Oprah with Meghan and Harry: A Primetime Special” este produs de Harpo Productions. Interviul va fi difuzat în Regatul Unit luni, de la ora locală 21:00, de ITV.

Acesta a fost primul interviu acordat de cuplu după ce, anul trecut, a decis să renunţe la îndatoririle în familia regală.

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au cunoscut la o întâlnire aranjată de un prieten comun, în 2016, şi s-au căsătorit în 2018.

Oprah Winfrey a fost lăudată pe reţelele de socializare pentru cum a gestionat discuţia. Pe parcursul celor 25 de sezoane ale emisiunii ei şi peste 5.000 de episoade, „The Oprah Winfrey Show”, jurnalista a realizat interviuri cu aproximativ 37.000 de oameni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *