Hidroelectrica a anunţat perioada în care clienții pot transmite indexul în luna noiembrie 2023

hidroelectrica
Sursă foto: Facebook / Hidroelectrica

Citirea indexului Hidroelectrica pentru luna noiembrie şi transmiterea lui se face în această perioadă, anunţă reprezentanţii celei mai mari companii de energie a statului.

Indexul autocitit al Hidroelectrica poate fi comunicat gratuit la numărul de telefon: 0800.800.359. Perioada de citire a indexului la Hidroelectrica se face în intervalul 24-28 noiembrie 2023, adică începând de astăzi, pe parcursul a cinci zile. Indexul autocitit al Hidroelectrica poate fi comunicat în intervalul amintit al lunii curente, la numărul de telefon 0800 800 359 (apel gratuit).

Compania Hidroelectrica are în prezent aproape 600.000 de clienţi. Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat aplicația de mobil pentru cei aproape 600.000 de clienți ai săi. Aplicația se numește iHidro și este disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play.

Aplicaţia Hidroelectrica, iHidro, îi ajută pe clienţii companiei, printre altele, să-şi plătească facturile mai rapid, dar şi să vadă istoricul facturilor, să consulte soldul sau să transmită indexul lunar. Aplicația iHidro se poate descărca din Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul de operare.

 

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL