Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții. Despre ce este vorba

hidroelectrica
Sursă foto: Facebook / Hidroelectrica

Hidroelectrica, cea mai mare companie de energie a statului, a făcut un anunț important cu privire la plata facturilor.

Potrivit companiei, la plata facturilor, indiferent de modul în care acestea sunt achitate, este absolut necesar să fie trecute câteva date importante, fără de care plata poate fi întârziată, neprelucrată sau returnată.

Potrivit companiei, modalitățile de plată puse la dispoziția clienților de către Hidroelectrica sunt prezente în cadrul facturii de energie electrică și pe pagina www.hidroelectrica.ro – secțiunea Furnizare energie – MODALITĂȚI PLATĂ.

Indiferent de varianta de plată aleasă, reprezentanții companiei trag un semnal de alarmă cu privire la plata corectă a facturii.

”Cum mă asigur că efectuezi plata corectă a facturii de energie?

În vederea alocării corecte a plății efectuate, vă rugăm să luați în calcul următoarele:

Este necesară introducerea detaliilor de plată formate din cont contract și număr factură, indiferent de modalitatea de plată aleasă.

Plățile care nu respectă modalitățile de plată prezentate în cadrul facturii de energie electrică și pe pagina de internet vor fi procesate cu întârziere, nu vor fi prelucrate sau vor fi returnate, după caz.

Termenul de procesare a plății în sistemul nostru informatic este de maximum trei zile lucrătoare”, se arată pe pagina de Facebook a companiei.


Citește mai mult AICI 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: