Horia Constantinescu, după sesizarea unui parlamentar USR ca ANI să îi verifice averea: „O fumigenă”

Sursa foto: Facebook/ Horia Constantinescu

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a declarat pentru News.ro că sesizarea unui parlamentar USR ca Agenţia Naţională de Integritate să îi controleze averea se transformă într-o fumigenă şi a explicat că în 23 octombrie a trimis un e-mail către ANI şi către Oficiul de spălare a banilor să verifice afimaţiile făcute în spaţiul public de primarul Sectorului 1 Clotilde Armand legate de spălarea banilor şi de o eventuală lipsă de integritate a sa.

 “Această iniţiativă a parlamentarului USR, ca de obicei se transformă din nou într-o fumigenă, aşa cum ne-a obişnuit această formaţiune politică. De ce spun acest lucru?
Pentru că în data de 23 octombrie, deci cu zece zile înaintea adresei pe care a înţeles să o facă acest parlamentar, am transmis un mail către Autoritatea de verificare a integrităţii funcţionarilor publici, către ANI şi către Oficiul care supraveghează eventuala spălare a banilor, prin care am solicitat ca toate afirmaţiile făcute de Clotilde Armand în spaţiul public, legate de spălarea banilor, orice lipsă de integritate a mea sau a oricărui membru al familiei mele să fie verificate”, a declarat Horia Constantinescu, sâmbătă pentru News.ro.
El a răspuns fiecărei acuzaţii aduse de către parlamentarul USR. Astfel, Horia Constantinescu afirmă că yachtul invocat nu a valorat niciodată 250.000 de lei, cât susţine deputatul USR Mihai Badea.
“Se vorbeşte în acest mesaj despre un yacht de 250.000 de euro. Yachtul de 250.000 de euro pluteşte în mintea acestui parlamentar şi în mintea colegei lui de partid, Clotilde Armand. Yachtul mi-ar plăcea să îl vândă fosta mea soţie cu 250.000 de euro. Poate îl cumpără chiar formaţiunea USR. Yachtul nu face niciodată şi nu a făcut aceşti bani cred că de la momentul la care el a fost construit, nou nouţ.
Este o barcă din 2008, pe care am avut-o închiriată de una dintre firmele familiei mele, timp în care s-au făcut o grămadă de reparaţii, fiind foarte veche, pe care soţia mea a ales să o păstreze cumpărând-o cu maxim 30 000 de euro în urmă cu foarte mulţi ani. Dacă această barcă face atâţia bani şi doar noi am greşit să o cumpere USR-ul. O să vorbesc cu fosta mea soţie să le facă o reducere de 10% şi să depună banii şi ei în mod transparent, în conturile fostei mele soţii”, a afirmat preşedintele ANPC.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: