Skip to content
Politică

Horia Georgescu, dezvăluiri: Vorbeam despre dosarele ANI cu George Maior

Invitat duminică seară la B1 TV, fostul președinte al Agenției Naționale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, a vorbit despre relația sa cu fostul șef al SRI, George Maior.

Întrebat cum aveau loc întâlnirile și ce discuții avea cu fostul director al Serviciului Român de Informații, Horia Georgescu a precizat că „era o relație inter-instituțională între ANI și SRI, dar în același timp exista și o relație personală între mine și George Maior. Mă duceam la sediul din strada Jandarmeriei, în general în weekend-uri. Exista un respect reciproc, dar discuțiile aveau loc pe un ton relaxat, fumam un trabuc și beam un pahar de whisky. Vorbeam cu George Maior despre dosarele ANI, inclusiv despre dosare cu impact politic”.

În legătură cu petrecerile de la SRI, fostul președinte al ANI a spus că „aceste întâlniri nu aveau un caracter ocult. Erau niște zile de naștere sau evenimente precum Ziua Națională. Lumea interacționa și socializa. Vorbim aici de șefii unor instituții ale statului. Eu nu văd nicio problemă. Văd în schimb o problemă, dacă cineva după aceste întâlniri avea o conduită reprobabilă”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *