Skip to content
Politică

Horia Simu rupe tăcerea în dosarele ANRP: E o dezamăgire pentru mine!

Omul de afaceri Horia Simu (unul dintre marii beneficiari ai retrocedărilor efectuate de către Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor) rupe tăcerea în dosarele ANRP, anchetate acum de către DNA.

Afaceristul a declarat, joi seară, în emisiunea de la România TV a jurnalistului Victor Ciutacu, că fostul consilier prezidenţial Daniel Moldoveanu (de pe vremea lui Traian Băsescu) a luat 25% din cei 7 milioane de euro primiți de el de la ANRP. În opinia lui Simu, este nedrept că Moldoveanu nu a fost pus sub acuzare de DNA.
„Denuntul domnului Moldoveanu la adresa mea e mincinos. În momentul în care am fost pus în faţa denunţului domnului Moldoveanu, am fost uimit. Moldoveanu e o dezamagire pentru mine, in primul rand ca om, dar si ca cetatean al acestei tari. Domnului Moldoveanu i s-au livrat drepturi (litigioase – n.r.) catre doua persoane, carora li s-a spus sa cumpere 25% dintre drepturile litigioase. Domnul Moldoveanu nu are nicio calitate, nu e nici macar urmarit de stat”, a afirmat omul de afaceri.
Întrebat dacă fostul preşedinte Traian Băsescu avea cunoştinţă de activitatea lui Daniel Moldovanu, Horia Simu a răspuns: „Refuz sa vorbesc de oameni pe care nu îi cunosc. Concluziile eu nu le pot trage”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *