Skip to content
Politică

V. Cosma continuă seria dezvăluirilor: Pot să dovedesc cum a fost măsluit dosarul Tony Blair

Libertatea
" "

Vlad Cosma, fost deputat, dorește să continue seria dezvăluirilor privind Direcția Națională Anticorupție (DNA) Ploiești, referindu-se luni seară la dosarul Tony Blair.

În cadrul unei emisiuni de la Antena3, fratele deputatei PSD Andreea Cosma a afirmat că nu se lasă intimidat de faptul că DNA Ploiești îl cheamă săptămânal la sediu. Cosma a afirmat că se va prezenta de fiecare dată și că dorește ca toate neregulile din cadrul instituției teritoriale să iasă la iveală, informează Antena3.ro.

" "
" "

În plus, Cosma a declarat că Lucian Onea, șeful DNA Ploiești, ”s-a dat de gol” în cadrul conferinței de presă pe care a ținut-o. Pe acest fond, fostul deputat menționează că se dorea refacerea unei declarații din dosarul Tony Blair – în care Sebastian Ghiță și Victor Ponta sunt acuzați de complicitate la săvârșirea infracțiunii de spălare de bani, respectiv, folosire a influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și complicitate la infracțiunea de spălare de bani.

„Onea s-a dat de gol pentru că nu știe ce înregistrări mai sunt și nu știe cum să se apere. A fost în fața judecătorilor în care a spus că acele tabele și acele înscrisuri olografe au venit prin poștă. Azi, el spune că i le-am dat eu personal. Corect, i le-am dat după ce m-a pus să modific data. El s-a dat de gol și a confirmat înregistrarea mea. Onea mă cheamă săptămânal la DNA Ploiești. Au vrut să mă determine să refacă o declarație într-un dosar important, e dosarul Tony Blair. Pot să fac dovada cum a fost măsluit acest dosar la DNA Ploiești. (…) Le-am spus că nu mai sunt de acord și, de atunci, mă cheamă în fiecare săptămână. O să mă prezint de fiecare dată. Nu îmi e frică. Orice mi se va întâmpla, aceste lucruri vor ieși la iveală”, a declarat Vlad Cosma

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *