Skip to content
Politică

Veste bună pentru cei 15 inculpați din dosarul Romprest

Cele 15 persoane judecate în stare de arest preventiv în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani în care este implicată compania Romprest au primit o veste bună. Acestea au fost plasate în arest la domiciliu, în urma unei decizii de miercuri a Tribunalului Prahova, care însă nu este definitivă.

Judecătorii Tribunalului Prahova, instanţă pe rolul căreia se află dosarul Romprest, au decis, miercuri, să înlocuiască măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu faţă de 15 din cele 18 persoane judecate în acest dosar pentru constituirea unui grup infracţional organizat, potrivit Mediafax.

Astfel, judecătorii au dispus plasarea în arest la domiciliu a inculpaţilor Necula Marin, Grigoraş Grigore Adrian, Pop Iustin Atanasiu, Paul Viorel, Paul Gheorghe Nicolae, Vizi Carol Mark, Molnar Arpad Joszef, Molnar Botond Tibor, Hotca Lucia Maria, Corlan Cristian Dumitru, Cărăbăneanu Cătălin Marian, Avram Marius Florin, Dumitru Emil, Oprea Aurelian şi Matei Costel.

Cei 14 inculpaţi bărbaţi se află în Penitenciarul Mărgineni, în timp ce Lucia Maria Hotca este încarcerată la Penitenciarul Târgşor.

Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă şi poate fi contestată de procurori în termen de 48 de ore de la comunicare.

Cei 15 sunt în arest preventiv din 8 mai, potrivit realitatea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *