Hubert Thuma, șeful CJ Ilfov, despre proiectul de eutanasiere a pisicilor fără stăpân: Soluția nu e uciderea în masă

HUBERT THUMA/ FACEBOOK
HUBERT THUMA/ FACEBOOK

Hubert Thuma a reacționat la propunerea legislativă inițiată de deputatul Daniel-Liviu Toda şi susţinută de alţi cinci deputaţi neafiliaţi, care prevede ca pisicile de pe stradă, considerate a fi fără stăpân, să fie capturate, duse în adăposturi şi eutanasiate în cazul în care nu sunt adoptate.

Președintele CJ Ilfov condamnă dur inițiativa, într-o postare pe Facebook, și spune că va lupta pentru ca acest proiect de lege „să fie un eșec total”. „Avem animale pe străzi, câini și pisici, din cauza iresponsabilității oamenilor”, iar „soluția nu e uciderea în masă”, spune Thuma.

„Oameni buni, indiferent de lupta politică și de alegerile pe care le facem, empatia trebuie să ne fie carte de vizită! Empatia e semn de civilizație”, subliniază șeful CJ Ilfov. Hubert Thuma: Pisicile de pe străzi să fie strânse, duse în adăposturi și eutanasiate, dacă nu sunt adoptate. Asta prevede un proiect de lege inițiat de Daniel Toda, deputat ales pe listele USR, acum membru REPER. Condamn ferm această inițiativă! Voi lupta, mă voi agăța de toate pârghiile pe care le am, astfel încât proiectul de lege să fie un eșec total. Cum a fost USR pentru România.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: