Skip to content
Hunedoara Știri locale

Hunedoara: Crimă comisă la Petrila. Principalii suspecţi, doi tineri de 18 ani

Inquam Photos / Octav Ganea

Doi tineri, ambii de 18 ani, din oraşul Petrila, judeţul Hunedoara vor fi audiaţi de procurori. Ei sunt suspectaţi că ar fi omorât un bărbat de 48 de ani, chiar în locuinţa acestuia, în data de 30 mai. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de poliţişti sâmbătă seară.

La data de  04 iunie  2022, in jurul orei 21.15, Poliţia Oraşului Petrila a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit decedat în locuinţă, posibil de mai multe zile. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului de Urgenţă Petroşani,  în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, iar după efectuarea cercetărilor, moartea suspectă a bărbatului a fost reîncadrată în infracţiunea de  omor„, transmite IPJ Hunedoara, potrivit news.ro.

În urma investigaţiilor poliţiştii au stabilit  că bărbatul este decedat din data de 30 mai, moartea sa fiind violentă, produsă prin lovire cu corp dur.

Doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, din Petrila, bănuiţi de comiterea faptei,  au fost prezentaţi în această dimineaţă magistraţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara,  în vederea audierii şi a luării măsurilor legale. Investigaţiile, în acest caz, au fost preluate, conform competenţei, de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara„, transmite IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *