Skip to content
Hunedoara Știri locale

Hunedoara: Doi muncitori, prinşi sub tone de moloz, după prăbuşirea unui turn de extracţie al Exploatării Miniere Uricani

ISU Hunedoara

Doi muncitori aflaţi într-o autobasculantă au fost prinşi sub tone de moloz, miercuri, după ce un turn de extracţie al Exploatării miniere Urican s-a prăbuşit. Un al treilea muncitor, aflat în acelaşi loc, a reuşit să se salveze.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, un turn de extracţie din incinta Exploatării miniere Uricani s-a prăbuşit.
„Tone de moloz s-au prăbuşit peste o autobasculantă în care se aflau 3 muncitori care lucrau la ecologizarea minei. Unul dintre ei a reuşit să se salveze, în timp ce alţi doi oameni au fost surprinşi sub dărâmături. În cel mai scurt timp, au ajuns la locul surpării echipaje de pompieri ale Detaşamentului Petroşani specializate în misiuni de salvare şi ajutor medical şi echipe ale SAJ Petrosani”, arată sursa citată.
FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara
Cu ajutorul echipamentelor aflate în dotarea containerului multi-risc vor fi tăiate şi îndepărtate elementele de dărâmătură.
FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara
Concomitent, cu buldozere şi excavatoare aflate in dotarea Exploatării miniere şi a Primăriei Uricani, sunt efectuate acţiuni de îndepărtare a materialelor de construcţie, scrie News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *