Skip to content
Hunedoara Știri locale

Hunedoara: Explozie urmată de un incendiu la internatul unui liceu din oraşul Călan

news.ro

O explozie, urmată de un incendiu, s-a înregistrat, în noaptea de duminică spre luni, la internatul unui liceu din oraşul Călan, focul fiind limitat imediat datorită intervenţiei prompte a unui voluntar care îşi desfăşoară activitatea la Detaşamentul de pompieri din municipiul Hunedoara, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Incidentul din cauza unei acumulări de gaze care s-a produs în una dintre camerele imobilului, fără să fie semnalate victime omeneşti.

Cinci persoane au fost evacuate în urma intervenţiei pompierilor militari din Hunedoara şi Bretea Română.

„Din fericire, un voluntar ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Detaşamentului de pompieri Hunedoara se afla în zonă în momentul producerii incidentului. Acesta a intervenit, fără să stea pe gânduri, cu un stingător, reuşind să lichideze incendiul. La sosirea forţelor, camera era inundată cu fum, iar pompierii au evacuat cinci persoane din interiorul imobilului”, a precizat ISU Hunedoara.

O femeie care se afla în clădire a primit asistenţă medicală din partea echipajului de la Ambulanţă, deoarece a suferit un atac de panică, informează agerpres.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *