Skip to content
Hunedoara Știri locale

Hunedoara: ”Maratonul vaccinării” la Petroşani; peste 800 de doze alocate pentru prima zi

Inquam Photos/George Calin

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va organiza în perioada 14-16 mai, la Sala polivalentă din Petroşani, prima ediţie a „Maratonului vaccinării”, la această acţiune fiind aşteptaţi toţi cei care doresc să se vaccineze, fără să aibă nevoie de o programare prealabilă, potrivit agerpres.

Centrul va funcţiona între orele 9,00 şi 20,00, pe patru fluxuri, iar pentru vaccinare se va folosi serul produs de Pfizer-BioNTech.

Este primul maraton de vaccinare din judeţ, iar locul ales este foarte bun. Am alocat astăzi (joi, n.r.) 800 de doze de vaccin pentru acest centru, iar dacă va mai fi nevoie vom suplimenta cantitatea. Centrul este arondat Spitalului de Urgenţă Petroşani, care va mai primi vineri 528 de doze de vaccin„, a declarat, pentru AGERPRES, directorul executiv al DSP Hunedoara, Sebastian Mezei.

„Maratonul vaccinării” este organizat în parteneriat de DSP Hunedoara, Primăria Petroşani şi Instituţia Prefectului Hunedoara.

În judeţul Hunedoara s-au administrat peste 120.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19, ceea ce înseamnă că peste 20% din populaţie a primit cel puţin o doză de ser pentru imunizare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *