Hunedoara: Peste 200 de persoane au rămas blocate în mașini după ce drumul a fost blocat de aluviuni

news.ro
news.ro

Un număr de 110 maşini în care se află peste 200 de persoane sunt blocate, marţi seară, în zona Câmpul lui Neag din judeţul Hunedoara, după ce aluviunile scurse de pe munte au blocat drumul. Salvamontişti din judeţele Gorj şi Caraş- Severin, precum şi pompieri de la Petroşani şi drumari se vor deplasa la faţa locului.

„Cel mai ciudat caz primit vreodată de echipele Salvamont. Salvamontiştii din judeţele Gorj si Caraş Severin au fost alertaţi cu privire la existenta unor maşini blocate pe şoseaua care trece prin Gorj , prin Valea Cernei si care leagă Câmpul lui Neag -Hunedoara de Herculane – Caraş Severin. Nimic spectaculos pana aici, au mai fost drumuri rupte de ploi sau înzăpezite , au mai fost maşini şi oameni blocaţi, dar acum situaţia întrece orice închipuire, este vorba de 110 maşini şi peste 200 de persoane”, a anunţat Salvamont România.

Persoanele blocate pe acest tronson nu au probleme medicale, însă drumul este blocat de o cădere de pietre de pe versant.

news.ro
Sursă foto: news.ro

„Cei din maşini nu au probleme medicale, dar, cu siguranţă, ploile din ultimele ore au adus ceva depuneri de pe versanţi şi au blocat o porţiune de drum întrerupând coloana de maşini. Informaţiile sunt încă incerte şi, se pare ca, pietre căzute datorita ploii, au blocat drumul sau chiar au lovit maşini”, mai transmite Salvamont.

Echipaje de la Salvamont se îndreaptă spre zona în care maşinile sunt blocate.

„Un echipaj Salvamont Gorj se va deplasa în zonă, se va intersecta din lateral cu coloana de maşini ce se întinde pe aproximativ 30 de km şi va încerca să intervină în caz ca se anunţă vreun eveniment cu victime. Alte echipaje de salvamontisti vor pleca dinspre Herculane şi dinspre Hunedoara”, a mai precizat Salvamont.

Şi pompierii se îndreaptă spre locul în care maşinile sunt blocate.

news.ro
Sursă foto: news.ro

„Autoturisme posibil blocate pe DN 66A, zona Câmpu lui Neag. Din cadrul Detasamentului de Pompieri Petroşani a plecat spre zona indicată un echipaj de pompieri, în recunoaştere. A fost anunţat Salvamont Hunedoara şi Drumuri Naţionale”, a transmis şi ISU Hunedoara.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL