Skip to content
Hunedoara Știri locale

Hunedoara: S-a deschis centrul de vaccinare împotriva COVID, direct din maşină, la Deva

adevarul.ro

Deschiderea centrului de vaccinare împotriva Covid 19, direct din maşină, la Deva a stârnit interesul localnicilor.

Aproape 600 de oameni au fost vaccinaţi, sâmbătă, la centru de vaccinare Drive Thru (direct din maşină) amenajat în Deva.

„Prima zi de vaccinare în Centrul Drive-Thru deschis la Centrul Comercial Shopping City Deva s-a finalizat cu bine şi a depăşit aşteptările noastre. Au fost vaccinate 581 de persoane, sosite în principal din judeţul Hunedoara, dar şi din judeţele limitrofe”, a informat Dorecţia de Sănătate Publică Hunedoara.

Centrul, primul de acest fel din ţară, se află în parcarea Complexului Comercial „Shopping City Deva” şi sunt organizate patru fluxuri de vaccinare cu serul produs de „Pfizer BioNTech”. Centrul de vaccinare direct din maşină are activitate zilnică, între orele 10.00 şi 19.00.

„Persoanele care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând actul de identitate, fără a fi nevoie de înscrierea în prealabil în platforma naţională.

Chestionarul de triaj şi cel de consimţământ pot fi descărcate de pe site-ul DSP Hunedoara (asphd.ro) sau pot fi obţinute la centrul de vaccinare”, au precizat reprezentanţii DSP Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *