Skip to content
Hunedoara Știri locale

Hunedoara: Spitalul Judeţean a primit fonduri de peste 3 milioane de lei de la bugetul Primăriei Deva

Inquam Photos / George Călin
" "

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva a primit anul acesta fonduri în valoare de peste 3 milioane de lei de la bugetul local pentru achiziţia de echipamente medicale, în condiţiile în care unitatea medicală se află în administrarea Consiliului Judeţean Hunedoara.

Ultima tranşă de bani a fost virată marţi în contul SJU Deva pentru cumpărarea de aparatură medicală în secţiile Interne şi Urologie, conform solicitărilor şefilor de secţii.

" "
" "

Concret, municipalitatea a plătit suma de 414.572,20 lei, dintre care 409.955 de lei pentru dotarea Secţiei Urologie cu un sistem endoscopic pentru urologie şi 4.617,20 lei pentru achiziţionarea unui troliu de endoscopie în Secţia Interne”, a informat Primăria Deva.

Banii au fost alocaţi conform unor hotărâri ale Consiliului Local Deva din anii 2019 şi 2020, prin care a fost aprobată asocierea Primăriei cu SJU, în vederea creşterii calităţii serviciilor medicale la nivelul comunităţii locale.

În ultimii doi ani, Primăria Deva a sprijinit financiar mai multe secţii ale SJU, prin care se se numără cele de Cardiologie, Interne, Urologie, Chirurgie, Obstetrică-Ginecologie, Ortopedie, Oftalmologie şi ORL.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *